кожен, хто купить у храмі свічку тим самим пожертвує на лікування маленьких пацієнтів онкологічного відділення ОХМАТДИТ/ anisima.ru

Одноденна благодійна акція на користь тяжкохворих дітей «Стрітенська свіча» відбудеться у храмах Києва у свято Стрітення Господнього і Всесвітній день онкохворої дитини 15 лютого.

У цей день кожен, хто купить у храмі свічку, тим самим пожертвує на лікування маленьких пацієнтів онкогематологічного відділення Київської обласної клінічної лікарні та онкологічного відділення Національної дитячої спеціалізованої лікарні «ОХМАТДИТ», повідомляє "Фома в Україні".

Ініціатором акції виступив Свято-Феодорівський прихід

Ініціатором акції виступив Свято-Феодорівський прихід, який вже не перший рік окормляє дітей з обласної лікарні.

Відео дня

Участь в акції парафій добровільна. У храмах, де буде відбуватися акція, про це оголосять у неділю 11 лютого і у саме свято Стрітення.

У продовження акції, 18 лютого, у культурно-просвітницькому центрі «Київський Єрусалим» при Свято-Феодорівському храмі відбудеться відкриття виставки-аукціону малюнків онкохворих дітей з обласної лікарні та благодійний концерт.

Початок заходу о 14.00. Храм на честь преподобного Феодора Освяченого знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Овруцька, 7 (станція метро «Лук'янівська», тролейбуси №№ 6 або 18).

Телефони для довідок: 097-067-46-86,099-113-44-06 (настоятель храму протоієрей Петро Семащук).