У фестивалі взяли участь учасники з 11 областей України / dnipropetrovsk.church.ua

У неділю, 28 січня, гала-концертом та церемонією нагородження лауреатів завершив свою роботу XXV Всеукраїнський фестиваль духовних піснеспівів «Від Різдва до Різдва». Під склепінням Дніпровського театру драми і комедії виступило близько 1300 учасників з 11 областей України, повідомляє Інформаційний відділ Дніпропетровської єпархії УПЦ.

У фестивалі брали участь аматорські та професійні колективи

Організаторами пісенного форуму є Дніпропетровська єпархія УПЦ та Дніпровська міська рада. Цей ювілейний фестиваль зібрав під своїм омофором 73 співочих колективи та більше тисячі учасників.

У церемонії вручення дипломів учасників фестивалю та нагородження переможців брали участь мер Дніпра Борис Філатов та керуючий Дніпропетровською єпархією митрополит Дніпропетровський і Павлоградський Іриней.

Відео дня
Переможців нагороджували Борис Філатов і митрополит Іриней / dnipropetrovsk.church.ua

Усі учасники і лауреати ювілейного фестивалю отримали дипломи, благословенні архіпастирські грамоти та цінні подарунки.

З благословення Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Онуфрія за допомогу і підтримку проведених у місті фестивалів духовних піснеспівів владика Іриней нагородив мера міста Дніпра Бориса Філатова одним із вищих орденів Української Православної Церкви – орденом Різдва Христового. Мер міста подякував за високу оцінку його праці та побажав, щоб у нашій країні настав довгоочікуваний мир і видавалися тільки церковні ордени.