/ facebook.com/c14news/

У Києві 25 січня приблизно о 15.00 члени націоналістичної організації С14 заблокували офіс "Союзу православних журналістів". Про це повідомляє сайт uoj.org.ua. Також пряма трансляція велася на сторінці в Фейсбук організації С14.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал біля стін Києво-Печерської лаври: радикали "прийшли провідати Путіна" (репортаж, фото "УНІАН-Релігії")

"Молоді люди були в масках. Біля входу в редакцію чергують приблизно 10 чоловік на чолі з активістом Євгеном Карасем. Свої вимоги члени С14 поки не озвучили. Праворадикали повідомили, що мають намір «не випускати нікого», - повідомив сайт СПЖ.

Відео дня

Зараз пряма трансляція з офісу СПЖ припинена, але С14 обіцяє її продовжити.

Як повідомляв "УНІАН-Релігії", 8 січня організація С14 зробила спробу заблокувати в'їзд на територію Києво-Печерської лаври. Учасники акції розгорнули плакати "ФСБ, геть з лаври" і "Ні" московській агентурі".

*** СПЖ (uoj.org.ua) - організація, яка виникла в 2015-му році, як приватна ініціатива групи православних християн, позиціонує себе, як інформагентство, яке займається висвітленням життя Української Православної Церкви, що діє за законами України.