/ eparhiya.od.ua

В Одесі 22 січня пройшла церемонія прощання з дільничним офіцером Приморського відділу поліції Сергієм Пригаріним, загиблим у результаті стрілянини в центрі міста 19 січня. Після прощання у Будинку офіцерів чин поховання дільничного інспектора у храмі на честь Всіх святих УПЦ на Таїровському міському кладовищі здійснив єпископ Южненський Діодор, повідомляє прес-служба Одеської єпархії УПЦ.

/ eparhiya.od.ua

Делегація Одеської єпархії на чолі з протоієреєм Олександром Маліченком взяла участь у громадянській панахиді по вбитому дільничному інспектору Національної поліції України. Від духовенства Одеської єпархії УПЦ був покладений траурний вінок до труни загиблого і здійснена коротка заупокійна літія.

У той же день з благословення Високопреосвященнішого Агафангела, митрополита Одеського та Ізмаїльського єпископ Южненський Діодор, вікарій Одеської єпархії звершив чин поховання дільничного інспектора, який відбувся у храмі на честь Усіх святих на Таїровському міському кладовищі.

Відео дня
/ eparhiya.od.ua

Від імені митрополита Агафангела і духовенства Одеської єпархії єпископ Діодор висловив глибокі співчуття родині загиблого поліцейського і зазначив, що про упокій раба Божого Сергія буде молитися все духовенство єпархії.

Загиблий поліцейський був похований на Таїровському кладовищі Одеси.

Нагадаємо, внаслідок стрілянини в Одесі 19 січня отримали поранення два правоохоронця і один випадковий перехожий. Крім того, загинули один з товаришів стрілка і дільничний Сергій Пригарін. У молодого лейтенанта залишилися дружина, дворічна дочка і мама. Сам стрілець був застрелений правоохоронцями на місці.