Створено новий інтернет-сервіс

Новий інтернет-сервіс, який об'єднає дружин священиків – «Матушка онлайн» – створили в мережі. Більше 100 матушек вже надіслали заявки на участь у проекті, повідомляє "Фома в Україні".

Автор проекту – творець сервісу «Батюшки онлайн» (сторінки у соцмережах, де цілодобово священики з різних країн відповідають на питання інтернет-користувачів) Надія Земськова. Учасниці – «відомі яскраві матушки – дружини священнослужителів з усього світу». Серед них – дизайнери, лікарі, журналісти, художниці, спортсменки та блогери.

«Ідея проекту "Матушка онлайн" народилася 7 років тому – в один час з народженням пабліка "Батюшка онлайн". Наші батюшки відразу запропонували своїх матушек для участі в такому онлайн-ресурсі та відзначили важливість їх служіння у справі благовістя. Наразі вже більше 100 яскравих і цікавих матушек з різних міст і країн надіслали заявки на участь у нашому проекті "Матушка онлайн"», – розповіла Надія Земськова.

Відео дня

За словами реалізаторів проекту, «сучасні талановиті й унікальні матушки об'єдналися, щоб нести благу звістку в глобальній мережі».

«Матушки онлайн» ведуть блоги і чати, подорожують, знають мови, блискуче освічені, розбираються в моді, цікавляться мистецтвом і почувають себе комфортно не лише в храмі, а й у media-просторі.

«Багато з них – доньки шанованих священиків, вони свято зберігають сімейне вогнище, в усьому допомагають чоловікам-батюшок і готові ділитися з усім світом своєю любов'ю, добротою, світлом, розповісти про те, скільки радості, щастя і повноти життя відкриває людям Православ'я», – повідомляється в прес-релізі.

За ідеєю проекту, матушки проводитимуть онлайн-чати і відеотрансляції, організовуватимуть офлайн-зустрічі з передплатниками, ділитимуться православними лайфхаками, готуватимуть пісні страви в прямому ефірі, розповідатимуть про своє життя і служіння, ділитимуться особистими переживаннями і секретами щасливого сімейного життя, вмінням любити та прощати.