Діти малювали красу Божого світу / portal-pravoslavie.sumy.ua

У виставковому залі Сумського єпархіального управління у період новорічних та Різдвяних свят відбулася Різдвяна виставка дитячої художньої творчості "Краса Божого світу". Про це повідомляється на порталі Сумської єпархії УПЦ.

На виставці було представлено понад 600 робіт

На виставці було представлено понад 600 робіт різних жанрів і технік виконання. Активну участь у роботі виставки взяли вихованці недільних парафіяльних шкіл Сум (Спасо-Преображенського кафедрального собору, Троїцького архієрейського собору, Хрестовоздвиженського, Стрітенського, Сергіївського, Троїцького, Петропавлівського, Пророко-Іллінського храмів, парафій лікарняного благочиння), а також окремих парафій церковних округів.

 У роботі виставки взяли участь вихованці недільних парафіяльних шкіл

В експозиції були представлені роботи учнів кількох загальноосвітніх шкіл обласного центру, художньої школи, а також студій та закладів дошкільного виховання.

Відео дня

У період роботи виставки проводилися майстер-класи з різних технік виконання творчих робіт, які проводили досвідчені педагоги. Усі бажаючі могли приєднатися до роботи.

Завершив виставку святковий концерт

Завершив виставку святковий концерт, у якому взяли участь різні дитячі колективи парафіяльних шкіл. Учасники концерту отримали солодкі подарунки.