Флешмоб

Тернополяни колядували так, що встановили рекорд. Флешмоб “Україна чекає на тебе” відбувся у Тернополі на другий день різдвяних свят, 8 січня, повідомляє "TV-4".

Люди на дійство приходили цілими сім’ями. Організатори кажуть, провели його для тих українців, які з певних причини не живуть в Україні.

"Наш захід присвячений нашим людям, доля яких розкидала по всьому великому світі. Ми хочемо передати їм меседж, що Україна про них не забула, Україна чекає на них, Україні їх бракує. Захід називається ”Україна чекає на тебе”", – розповів організатор флешмобу Андрій Костюк.

Загалом на флешмоб прийшло кілька сотень тернополян. Весь хол торгового центру ”Подоляни” та другий поверх були вщент забиті людьми.

Представники “Книги рекордів Тернополя та Тернопільщини” зазначили, це перше намагання в Україні встановити такий рекорд. Сертифікат організаторам заходу, як зазначив заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра, вручать після детального підрахунку кількості колядників за фото та відеоматеріалами.