Телеглядачі пройдуть за земного шляху Ісуса Христа / inter.ua/uploads

У Святвечір, 6 січня о 16.15, на "Інтері" відбудеться прем'єра фільму "Від Різдва до Водохреща", який присвячений земному шляху Ісуса Христа. Анонс картини розміщений на сайті телеканалу.

Зйомки картини проходили на Святій землі / inter.ua

"2018 рік від Різдва Христового. Багато на Землі змінилося з тих пір, як Марія з Йосипом прийшли до Віфлеєму. Але з покоління в покоління люди бережуть місця, які були свідками євангельських подій", - кажуть творці фільму.

Документальний проект "Від Різдва до Водохреща" дасть можливість поглянути на Біблію не тільки як на книгу, яка описала реальні історичні події, що відбувалися в Юдеї в І столітті від Різдва Христового.

Відео дня

"Телеглядачі разом зі знімальною групою "Інтера" пройдуть земним шляхом Ісуса Христа від Різдва до Хрещення в Йордані. Доторкнуться до Різдвяної зірки і дізнаються, чому Спаситель народився в печері. Піднімуться на гору Повалення і глянуть на долину останньої битви добра і зла. Побувають у місці, де річка Йордан спускається на Землю з небес. І найголовніше, глядачі отримають відповідь на питання - чому після відвідин Святої землі люди починають нове життя?"