Розмальовки на тему християнських свят познайомлять дітей з основами православної віри / sobor.church.ua

Посібник призначений для учнів православних недільних шкіл, а також може послужити прекрасним подарунком маленьким дітям. У церковному магазині при Кафедральному соборі та в інтернет-магазині друковане видання з'явилося в продажу, повідомляється на сайті Кафедрального собору на честь Воскресіння Христового УПЦ.

Розмальовки на тему християнських свят для дітей дозволять познайомити малюка з основами православної віри, адже на них зображені будівлі церков і елементи деяких обрядів.

Розмальовки для дітей допомагають дитині дізнатися більше про навколишній світ, знайомлять малюка з усім розмаїттям барв, відтінків, закріплюють знання про форму предметів. Процес розфарбовування картинок розвиває дрібну моторику, учить дитину посидючості й акуратності. Також онлайн розмальовки для дівчаток і хлопчиків формують естетичний смак і прищеплюють любов до мистецтва.

Відео дня

Вже сьогодні можна придбати видання, а також церковні товари, начиння, богослужебні та художні книги, сувеніри в інтернет-магазині «Церковна лавка» і в церковному магазині при Кафедральному соборі (адміністративний корпус №1).Товари надсилаються поштою в усі регіони України.