Концерт у КМДА / news.church.ua

У приміщенні Київської міської державної адміністрації відбувся концерт «Різдвяний ангел». На запрошення організаторів проекту та з благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія дійство відвідав секретар Київської єпархії по місту Київ протоієрей Віктор Іващук, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на mitropolia.kiev.ua.

Отець Віктор у своєму слові передав благословення Предстоятеля УПЦ та подякував небайдужим за можливість поділитись різдвяною радістю з тими, хто неї потребує. Священик урочисто відкрив концерт молитвою «Отче наш».

Це щорічний проект благодійного фонду «Діти дітям», який об‘єднує сотні сімей аби подарувати радість напередодні Нового року та Різдва Христового сиротам, дітям з інвалідністю та з малозабезпечених родин.

Відео дня

Цього року мюзикл «12 місяців» зібрав в Колонній залі КМДА 1000 дітей. Згодом дійство буде показано усім підопічним дитбудинкам та сім’ям фонду «Діти Дітям». У програмі свята: виступи обдарованих дітей, учасників вокальних та інструментальних конкурсів, зокрема фіналістів програми «Голос Діти». Для найменших гостей підготовлено ігрові зони та професійна анімаційна програма.