Фото: kth.se

Євреї і мусульмани Детройта подали в суд два позови, у яких стверджують, що їм подали їжу з беконом в ресторанах KFC і Denny's. Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на американські ЗМІ.

Позови, пов'язані з їжею і вірою — рідкість для штату Мічиган. Хоча заявники кажуть, що їхні релігійні переконання були порушені, представники ресторанів стверджують, що бекон потрапив у їжу ненавмисно.

30-літня єврейка Анжела Монтгомері заявила, що їй Denny's поклали бекон у вегетаріанський омлет. Жінка обурена діями ресторану, так як вона — "практикуюча юдейка, чия релігія забороняє вживання будь-якого продукту з свинини". Перш ніж зрозуміти, що в її омлеті є бекон, Монтгомері встигла з'їсти кілька шматків.

Відео дня

А мусульманську пару, що замовила два курячих бутерброда у KFC, обурило, що помилка з беконом викликала у співробітників закладу тільки посмішку. Аскар Абубакер запитав, чи можуть представники ресторану крім курки додати до його його бутерброду сир. "У нас є і сир і бекон", — відповів співробітник за прилавком. Чоловік попросив додати сир. Але в KFC все ж поклали на його бутерброд бекон.