Фото: mvs.gov.ua

Близько 7 тисяч рятувальників та 2 тисячі одиниць техніки охоронятимуть правопорядок у великодні дні - з 15 по 17 квітня. Крім того, для забезпечення правопорядку у Великодню ніч МВС планує залучити майже 25 тисяч правоохоронців, з яких 1,5 тисячі військовослужбовців Нацгвардії України, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Упродовж квітня в Україні планується проведення низки заходів за участю великої кількості громадян. Зокрема, йдеться про заходи безпеки під час великодніх свят. Це питання обговорювалось в МВС на нараді 11 квітня. 

За словами заступника голови Національної поліції України – керівника патрульної поліції Олександра Фацевича, на великодні свята правоохоронці очікують проведення богослужінь у понад 15 тисячах культових споруд. Участь у них можуть взяти майже 8 мільйонів громадян.

Відео дня

"Для забезпечення правопорядку у великодню ніч плануємо залучити майже 25 тисяч правоохоронців, з яких 1,5 тисячі військовослужбовців Національної гвардії України", – зазначив він.