Фото: 1plus1.ua

Священик вийшов на сцену в рясі і проникливо виконав пісню Миколи Мозгового "Материнська любов", в результаті розгорнувши до себе всі чотири крісла зіркових тренерів, повідомляє Оглядач.

Виступ протоієрея УПЦ Олександра Клименка на сліпих прослуховуваннях вокального шоу "Голос країни" розчулив одного з суддів проекту - Тіну Кароль.

"Боявся того, що повернуться навіть двоє. Хотілося б, щоб повернувся тільки один. Так було б трохи легше для моєї гордині", - зізнався священик.

Відео дня

За словами отця Олександра, він не ставив за мету прихід людей у храм через свій виступ, а просто прагне бути нагадуванням про те, що є інший світ - світ душі.

"Я постараюся приймати участь в тому, що приносить справжню радість людям і ухилятимусь того, де будуть лише розваги", - говорить священнослужитель.

Отцю Олександру було нелегко визначитися з вибором зіркового тренера. За словами протоієрея, йому сподобалося, як говорив Сергій Бабкін, але він зовсім не знайомий з його творчістю.

Він також вирішив не йти в команду Джамали, щоб не ставити зірку в незручне становище, адже вони сповідують різну віру (Джамала - мусульманка).

У підсумку Олександр Клименко вибрав Тіну Кароль, яка зізналася, що це величезна відповідальність для неї.

За лаштунками священика підтримували дружина і троє дітей. Зазначимо, що скоро батько Олександр стане батьком в четвертий раз. Він служить в невеликому храмі в місті Березань Київської області, а також вже десять років допомагає як тюремний священик.