У Мелітополі 15 жовтня пройшли II Православні спортивні ігри на Кубок Кубків рівноапостольного князя Володимира серед благочинь Запорізької єпархії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

У змаганнях взяли участь більше сотні спортсменів з дев’яти благочинних округів Запорізької єпархії. Учасники Ігор боролися з першість у п’яти видах спорту. Зокрема, до програми змагань увійшли гірьовий спорт, настільний теніс, дартс, мас-реслінг і стрітбол.

На урочистому відкритті II Православних спортивних ігор були присутні митрополит Запорізький і Мелітопольський Лука та заступник міського голови Мелітополя Світлана Бойко. Його Високопреосвященство звернувся зі словом привітань до присутніх і благословив відкриття Ігор.

Відео дня

Після офіційної частини спортсмени розійшлися по спортивним майданчикам. На базі дитячо-юнацької спортивної школи №1 пройшли змагання з мас-рестлінгу, дартсу, настільного тенісу, а гирьовиків приймала спортивна кафедра Таврійського агротехнологічного університету. Змагання зі стрітболу відбулися на кафедрі фізвиховання Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького.

За результатами змагань перші місця у чотирьох видах спорту посіли спортсмени Мелітопольського благочиння.

Православні спортивні ігри на Кубок Кубків рівноапостольного князя Володимира серед благочинь Запорізької єпархії УПЦ відбулися 3 жовтня 2015 року в Мелітополі. У них взяли участь 135 спортсменів з 10 благочинних церковних округів Запорізької єпархії. Перше місце на змаганнях торік також вибороли представники Мелітопольського благочиння.

Фото та матеріали газети “Індустріалка”