Протоиерей Александр Немчинов  Фото: ИА МОСТ-ДНЕПР

Протоієрей Олександр Немчинов вважає, що розвиток ЛГБТ-туризму, який є пропагандою гомосексуалізму, підточує останні моральні основи у молоді. Про це він сказав під час прес-конференції на тему «В Україні хочуть розвивати ЛГБТ-туризм?», яка відбулася 5 липня в прес-центрі ІА «МІСТ-ДНІПРО», повідомляється на сайті цієї інформ-агенції.

«У авраамисьтських віруваннях одностатеві відносини вважаються гріхом, який суворо засуджується і забороняється. Ми маємо справу з збоченням, психічним розладом. Християнство – це релігія любові. Бог – є любов. Християнство не засуджує до ненависті.

Людину потрібно любити лише за те, що вона людина. Але пропагувати одностатеві стосунки не можна, це гріх. І розвиток ЛГБТ-туризму, який є пропагандою гомосексуалізму, підточує останні моральні основи у молоді. Багато моральних понять вивернулися назовні. Розвиток ЛГБТ-туризму – це злочин перед суспільством», - сказав він.

Відео дня

У заході взяли участь:

- Імам ісламського культурного центру (м. Дніпро) Едгар Девлікамов;

- Член правління єврейської громади Олег Ростовцев;

- Протоієрей Олександр Немчинов.

Член правления еврейской общины Олег Ростовцев. Фото: ИА МОСТ-ДНЕПР

Член правління єврейської громади Олег Ростовцев вважає, що одностатеві відносини не повинні підлягати легалізації та заохочуватися в сучасному суспільстві: «По-моєму, це не дуже актуальна тема. Просто Україна хоче стати комфортною для всіх категорій людей, серед яких і люди з порушенням здоров'я, і люди з особливими перевагами і орієнтацією.

Але розвивати цей напрямок – це зовсім інша справа. З точки зору іудаїзму, зміна людиною орієнтації – це не свобода вибору, а порушення плану, який по відношенню до нього мав Творець. Людина може вибрати професію, дружину, але не орієнтацію.

Ми вважаємо гріховними одностатеві відносини. Ми не вважаємо їх не рівними собі або поганими. Ми вважаємо, що свої бажання требно контролювати. Одностатеві стосунки не повинні бути легитимизовані і заохочувані. Моральні норми повинні бути понад усе», - сказав він.

Имам исламского культурного центра (г. Днепр) Эдгар Девликамов. Фото: ИА МОСТ-ДНЕПР

Імам ісламського культурного центру (м. Дніпро) Едгар Девлікамов вважає, що пропаганда ЛГБТ-туризму рівносильна рекламі спиртного: «Іслам оспівує традиційні сімейні цінності й розглядає сім'ю як шлях до продовження роду. В одностатевих шлюбах це неможливо.

Пропаганда ЛГБТ-туризму рівносильна рекламі спиртного. Що стосується самого гомосексуалізму, від цього нікуди не подінешся. Натомість ми докладаємо всі зусилля для насадження традиційних моральних цінностей», - сказав він.

Як раніше повідомляло ІА «МІСТ-ДНІПРО», Міністерство економічного розвитку України розробило державну концепцію розвитку туризму. Одна з частин державної концепції - ЛГБТ-туризм.