и

5 лютого в галереї «Соборна» Духовно–просвітницького центру УПЦ відбудеться відкриття відразу двох виставок актуальної соціальної тематики. Виставка переможців V Всеукраїнського фотоконкурсу «Благодійність крізь призму об’єктива» та фотовиставка про будні і свята Київської громади глухих і слабочуючих людей, повідомляє сайт галереї.

Виставка переможців V Всеукраїнського фотоконкурсу «Благодійність крізь призму об’єктива» покликана привернути увагу української громадськості до найкращих практик благодійності та волонтерства.

«Благодійність крізь призму об’єктива» – це також всеукраїнський фотоконкурс, організований Українським форумом благодійників під патронатом Національної спілки фотохудожників України.

Відео дня

Цього ж дня  відкриється фотовиставки про будні і свята Київської громади глухих і слабочуючих людей. У 2014 році громада відсвяткувала своє 10-річчя. За цей час у православній спільноті відбулося багато подій: були і свої хрестини, і вінчання, і безліч мандрівок.

Представлені на виставці світлини розповідають про літургійне життя громади глухих, її паломництва Україною та за кордоном, про веселі заняття в дитячій недільній школі і про те, чого не можна почути, але можна відчути серцем.

У рамках відкриття відбудеться благодійна фотосесія для вихованців недільної школи «Чути серцем».

Відкриття  відбудеться о 19.00 за адресою: м. Київ, Залізничне шосе, 3.