о

19 грудня на телеканалі "Інтер" пройшов благодійний марафон до дня Святого Миколая "Диво починається". Ведучі проекту Анастасія Даугуле та Роман Кадемін.

Гостями в студії були всесвітньо відомий український художник Анатолій Криволап, арт-менеджер Юрій Комельков, 9-річний волонтер Боря Хмеловський, а героями сюжетів - популярні артисти Остап Ступка, Володимир Моїсеєнко, улюблені виконавці та зірки шоу-бізнесу Таїсія Повалій, Ірина Білик, Потап і Настя Камеснкіх, Олег Винник і багато інших, повідомляє сайт inter.ua.

Основна тема марафону "Диво починається" - найсвітліший період у житті людини - дитинство, час, коли маленькі люди, відкриті світу, щирі й чисті у своїх думках і справах. А головне, дитинство - це віра в дива!

Відео дня

У марафоні згадували ті мультфільми, пісні та персонажів, на яких виросло декілька поколінь, і які є по-справжньому культовими для мільйонів людей. Перевіряли, чим відрізняється наше дитинство від дитинства наших батьків, і чи справді сучасні діти не такі, якими були ми.

До Дня Святого Миколая телеканал "Інтер" організував благодійний онлайн-аукціон зі збору коштів для придбання унікального медичного обладнання - апарату краніоцеребральної гіпотермії. Він рятує новонароджених діток від набряку головного мозку і його наслідків, у тому числі - від ДЦП.

"Це символічно, що ми допомагаємо новому життю - тим дітям, які ще тільки мають з'явитися на світ, бути здоровими. Адже людське життя - це основна цінність! Нехай усі новонароджені діти будуть здорові!", - говорить Голова правління телеканалу "Інтер" Єгор Бенкендорф.

У рамках марафону говорили про тих людей, які допомагають дитячим будинкам на Сході України і про проблеми дітей, які в цих будинках знаходяться.

"Ми присвятили марафон дітям у день одного з найшанованіших християнських святих - Святого Миколая, - каже головний редактор телеканалу" Інтер "Антон Нікітін. - Але нехай це світле свято буде не єдиним днем, коли ми всі згадуємо про дітей - своїх і чужих. Про те, що в них у житті теж є проблеми і труднощі, але всі діти гідні нашої турботи".