На Сумщині отець Димитрій окропив техніку святою водою / portal-pravoslavie.sumy.ua

Українських комбайнерів благословили на початок сільськогосподарських робіт.

У вівторок, 10 липня, настоятель Спасо-Преображенського храму с. Мала Ворожба на Сумщині взяв участь у святі Першого снопа. Був відслужений молебень перед образом Божої Матері "Спорительниця хлібів" на початок сільськогосподарських робіт. По закінченні молебню отець Димитрій окропив техніку і всіх співробітників святою водою, дав Боже благословення і побажав молитовної допомоги і заступництва Пресвятої Богородиці, родючості і достатку, повідомляє "Православна Сумщина".

У селі Мала Ворожба на Сумщині відбулося свято Першого снопа / portal-pravoslavie.sumy.ua

У Лохвиці Полтавської області звершив молебень перед початком усякого доброго діла і благословив комбайнерів на початок жнив благочинний Лохвицького округу протоієрей Михайло Толстяк, повідомляється на сайті Кременчуцької єпархії УПЦ.

Відео дня
У Лохвиці священик освятив комбайнерів і їх техніку / kremen-eparh.org

Перш, ніж вивести зернозбиральні комбайни у поле, священик освятив комбайнерів і їх техніку для подальшої плідної роботи на хлібних полях. Отець Михаїл привітав усіх працівників підприємства з початком жнив, побажав Божого благословення та в доброму здоров'ї виконати свою нелегку хліборобську місію.

Українських комбайнерів благословили на початок сільськогосподарських робіт / portal-pravoslavie.sumy.ua