/ orthodox.cn.ua

Священик Ніжинської єпархії доставив пасхальні дарунки військовослужбовцям частин та підрозділів з Чернігівщині, які перебувають на лінії розмежування в зоні проведення АТО.

З 9 по 14 квітня 2018 клірик Георгіївського храму м. Бахмач протоієрей Анатолій Вегера здійснив чергову поїздку у зону АТО. Священик відвідав Краматорськ, Авдіївку, Маріуполь та інші населені пункти. Це був уже четвертий тур підрозділами спецоперацій ССО, повідомляє прес-служба Ніжинської єпархії УПЦ.

/ orthodox.cn.ua

З військовослужбовцями частин та підрозділів Збройних Сил України та Державної Прикордонної служби України, які перебувають на лінії розмежування, була розділена Пасхальна радість. У всіх підрозділах та на блокпостах священнослужитель вітав військовослужбовців з Воскресінням Христовим, а відомий на Чернігівщині і далеко за її межами гурт «Смоляни» виступив перед військовослужбовцями з концертною програмою.

Відео дня

Загалом військовослужбовцям було передано більше 1,5 тон продуктів харчування. При кожній зустрічі із військовослужбовцями о. Анатолій проводив молитву за наших воїнів, за їх здоров’я та щасливе повернення додому.