/ sobor.in.ua

Соціальний відділ Кафедрального собору УПЦ на честь Воскресіння Христового та керівник недільної школи «Чути серцем» Анна Блощинська привітали зі святом Пасхи дітей з порушенням слуху та викладачів школи-інтерната №18.

З благословення духівника школи єпископа Бородянського Варсонофія дітям привезли великодні паски, бісквітні рулети, цукерки, шоколад і православні календарі, повідомляється на сайті собору.

/ sobor.in.ua

У київській спеціалізованій школі-інтернаті №18 живуть і навчаються діти з різними порушеннями слуху у віці від 5 до 18 років з усіх куточків Київської області. Разом із звичайними дітьми проходять навчання і діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, діти з діагнозом ДЦП.

Відео дня

Діти підготували міні-концерт і порадували гостей з Кафедрального собору, виконавши пісні жестовою мовою з музичним супроводом. Вихованці інтернату показували також сольні співочі та танцювальні номери.

/ sobor.in.ua

Днем раніше соціальний відділ передав до свята Великодня паски для сліпих і слабозорих православного реабілітаційного центру для незрячих людей, який знаходиться у Фастівському районі, у селі Велика Мотовилівка Київської області. Паски від Кафедрального собору були передані у перший в Україні православний реабілітаційний центр для сліпих через волонтера Ірину.