/ volyn.church.ua

Традиційним атрибутом відзначення світлого свята Воскресіння Христового – Пасхи у недільній школі при Свято-Покровському кафедральному храмі УПЦ Луцька є проведення для юних вірян пасхальних ігор.

У цих  великодніх розвагах, які відбулися  9 квітня, взяли участь діти – учні недільної школи та батьки, повідомляє "Волинська правда". 

/ volyn.church.ua

“Воскресіння Христове – це радісне свято, яке святкують усі, і ми, також радіємо цьому святу”, – зауважив голова Молодіжного відділу Волинської єпархії УПЦ і директор недільної школи при Свяо-Покровському кафедральному храмі УПЦ ієромонах Ілля (Вишневський).

Відео дня
/ volyn.church.ua

“Торжествує нині увесь Всесвіт, тому що Христос воскрес”- додав духівник недільної школи священик Павло Чамахуд. 

Викладачі недільної школи – студенти ВДС та православна молодь Луцька представили очам пристуніх великодню виставу.

/ volyn.church.ua

Як це вже стало традиційним для цієї недільної школи, сюжетом дял вистави став сюжет класичної казки “Чарівник країни Оз”, з тою різницею, що головні герої в результаті отримали в нагороду християнські чесноти – скромність, терпіння і милосердя.

/ volyn.church.ua

Після вистави відбулися пасхальні ігри – учасники мали можливсіть пострибати у мішках під час “великодніх перегонів”, поперетягувати канати, пройтися лабіринтом під час відповідної настільної гри, а також із закритими очима намалювати малюнок під час конкурсу “Юний Пікассо”.

/ volyn.church.ua

Охочі мали можливість також посмажити сало на вогнищі та посмакувати капучіно, яке робив директор недільної школи ієромонах Ілля (Вишневський).