нттр/ eparhiya.od.ua

На Великдень, 8 квітня, з благословення митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела в Міському саду Одеси відбувся III-й Православний фестиваль «Великодня радість».

Свято відкрив єпископ Южненський Діодор, вікарій Одеської єпархії, який від імені митрополита Агафангела привітав усіх присутніх зі Світлим Святом і побажав у цей день і завжди намагатися робити добро ближнім і дальнім, повідомляє прес-служба Одеської єпархії УПЦ.

Сонячна, великодня погода сприяла проведенню свята. У міському саду було поставлено 15 наметів, у яких з 12.00 до 18.00 діяли різні майстер-класи: авіамоделювання, бісероплетіння, робототехніка, виготовлення різних виробів, каліграфічне письмо, православний скаутинг, православний спортивний туризм та інші. У роботі майстер-класів одесити брали участь з величезним захопленням. Традиційно привертала увагу дітей і дорослих дитяча дзвіниця, а святковий дзвін тішив слух людей протягом цілого дня.

Вистава «Попелюшка», також зібрала безліч глядачів, її показав дитячий ляльковий театр недільної школи «Преображення» Спасо-Преображенського кафедрального собору.

О 14:00 у Ротонді міського саду відкрилася концертна програма, до складу якої увійшло понад п'ятдесят танцювальних та пісенних номерів.

http://eparhiya.od.ua/
http://eparhiya.od.ua/
http://eparhiya.od.ua/
http://eparhiya.od.ua/