/ hramzp.ua

У благодійній акції Запорізької єпархії УПЦ зі збору крові для хворих дітей у рамках благодійного проекту «Любов милосердствує» беруть участь священики, прихожани та військовослужбовці.

У рамках проекту 28 березня у Веселівській ЦРЛ проведена акція зі збору донорської крові, у якій взяло участь духовенство Веселовського благочиння на чолі з благочинним протоієреєм Олександром Мурашко, парафіяни храмів району, віруючі веселівці, які не залишилися байдужими до проблем онкохворих дітей. Про це повідомляє прес-служба Запорізької єпархії УПЦ.

/ hramzp.ua

Цього ж дня у рамках акції «Любов милосердствує» військовослужбовці військової частини 3042 м. Енергодара також здали кров для онкохворих дітей.

Відео дня

З особовим складом військової частини 3042 зустрівся духовний наставник солдатів, благочинний Енергодарського округу протоієрей Володимир Іваненко і розповів про акцію «Любов милосердствує». Військовослужбовці одноголосно прийняли рішення підтримати благодійний проект Запорізької єпархії.

/ hramzp.ua

Відповідальний по роботі з СМСЧ у м. Енергодар протоієрей Григорій Гнатюк організував здачу крові. У відділенні трансфузіології СМСЧ – 1 воїни стали донорами для важкохворих дітей, прагнучи долучитися до доброї справи порятунку дитячих життів, зазначається на сайті єпархії.

/ hramzp.ua
/ hramzp.ua