/ pravoslavie.ru

Відділ соціального служіння при Кафедральному соборі УПЦ проводить збір благодійних пожертв для дітей-сиріт, онкохворих дітей, дорослих і дітей з обмеженими можливостями.

У день свята Великодня всі пожертви будуть передані у дитячі будинки, інтернати, онкологічні центри, повідомляється на сайті Кафедрального собору УПЦ.

/ sobor.in.ua

"Великдень – свято родинного затишку і любові, коли ми забуваємо про повсякденні турботи і насолоджуємося життям у колі рідних і близьких нам людей. Ми долаємо сотні кілометрів, щоб тільки побачити рідних. Разом з тим ми часто забуваємо, що є багато дітей, які не мають сім'ї, яким ніхто не дарує у цей день подарунки, посмішки і головне -любов і турботу. Ми не можемо замінити дітям батьків, зцілити дітей з обмеженими можливостями, але ми можемо подарувати свою любов, турботу і надію на краще майбутнє", - зазначають організатори акції.

Відео дня

Бажаючі зробити подарунок дітям можуть приносити настільні ігри, іграшки, набори для творчості, спорттовари, канцтовари, книги духовно-просвітницького змісту, нові речі, солодощі у Кафедральний собор за адресою: м. Київ ( ст. метро "Либідська"), Залізничне шосе, 3, корп.1, каб.8.

Режим роботи: пн-пт з 10.00 до 18.00, телефон: (044) 529-22-44.