/ pravoslavie.poltava.ua

У Палаці культури і творчості м. Горішні Плавні 23 березня відбувся благодійний концерт «Улюблені оперні арії, романси і пісні» викладача вокалу Полтавської місіонерської духовної семінарії Віти Гажали.

Під час благодійного концерту було організовано збір коштів для 59-го військового мобільного шпиталю Збройних Сил України м. Северодонецька, повідомляє прес-служба Полтавської єпархії УПЦ.

/ pravoslavie.poltava.ua

На благодійний концерт завітав міський голова Дмитро Биков, заступник міського голови з гуманітарних питань Надія Угнічева, жителі та гості міста, викладачі та студенти семінарії.

Відео дня

З вітальним словом до присутніх у залі звернувся віце-ректор ПМДС єпископ Новосанжарський Веніамін:

«Великопісний період - це час, коли з-під холодного снігу нашого матеріалізму, пробивається весна людяності, оголення душі і духу. Сьогодні, завдяки нашій професурі скрипкових ключів – шанованих співаків і музикантів ми змогли зняти ще один наносний шар буденності і відчути себе людиною. І подвійно приємно і радісно, що крім музичного катарсису – очищення, ми з вами взяли участь і в не менш важливому для душі кожного з присутніх тут – справі милосердя", - зазначив владика.

Під час заходу було зібрано 8 760 гривень на потреби військових, які перебувають на лікуванні у 59-му військовому мобільному госпіталі міста Северодонецька.

/ pravoslavie.poltava.ua
/ pravoslavie.poltava.ua