/ sobor.in.ua

Зупинка громадського транспорту поруч із Кафедральним собором УПЦ змінить режим роботи на постійний замість режиму "за вимогою".

Протягом березня цього року час роботи зупинки «Храм усіх святих» буде змінено на постійний з 7.00 до 20.00. Про це повідомляється на сайті Кафедрального собору УПЦ.

Нагадаємо, що два роки тому на прохання священноначалія у Печерському районі Києва для поліпшення обслуговування пасажирів у районі транспортної розв'язки бульвару Дружби народів у напрямку ст. м "Либідська" з'явилася додаткова зупинка "Храм усіх Святих" з режимом роботи "на вимогу".

Відео дня
Два роки тому зупинка "Храм усіх Святих" почала працювати "на вимогу" / sobor.in.ua

У перших числах січня цього року група мешканців Голосіївського району столиці, які є прихожанами Кафедрального собору УПЦ, звернулася до єпископа Бородянського Варсонофія з проханням про допомогу в справі, що стосується заміни тимчасової зупинки громадського транспорту за адресою: м. Київ, вул. Залізничне шосе 3, на постійну.

На підставі запиту парафіян вікарій Київської Митрополії єпископ Варсонофій звернувся у Київську міську державну адміністрацію та генерального директора КП «Київпастранс» Левченко Д. В. із проханням про позитивне вирішення зазначеного питання, а саме - зробити зупинку для міського транспорту обов'язковою і внести її до графіку роботи транспортних організацій.

15 березня 2018 року єпископ Бородянський Варсонофій отримав лист із Київської міської адміністрації, у якому говорилося про те, що питання організації постійного режиму роботи зупинки тролейбусів маршрутів № 1,12,42, 43 і автобусів маршрутів №20, 27,52 «Храм усіх святих» розглянуто.

В. о. директора комунального підприємства Київпастранс С. Литвинов повідомив також, що протягом березня 2018 року час роботи зупинки «Храм усіх святих» буде змінено на постійний з 7.00 до 20.00.

Громада Кафедрального собору УПЦ на честь Воскресіння Христового висловлює подяку меру м. Києва Віталію Кличку і всій КМДА за розуміння і оперативне вирішення проблеми.