/ sobor.in.ua

Соціальний відділ Кафедрального собору УПЦ 12 березня надав допомогу сім'ям, у яких проживають люди з інвалідністю.

Адресна допомога була надана 27 сім'ям, у яких проживають люди з обмеженими можливостями. Ці родини протягом багатьох років є підшефними єпископа Бородянського Варсонофія, повідомляє сайт Кафедрального собору УПЦ.

У якості гуманітарної допомоги сім'ям були видані продуктові набори.

Відео дня
/ sobor.in.ua

Соціальний відділ Кафедрального собору також запрошує всіх небайдужих долучитися до благодійних акцій і внести посильну лепту у справу соціального служіння та благодійності, яка є невід'ємною частиною гуманітарної місії Української Православної Церкви і споруджуваного собору.

Бажаючі допомогти інвалідам, бідним, дитячим будинкам можуть надати допомогу у вигляді перерахувань на рахунок собору із зазначенням платежу, а також зробити пожертвування речові. Соціальний відділ Воскресенського кафедрального собору УПЦ приймає від населення речі, продукти, ліки, чаї\трави, духовну літературу. Пожертви розподіляються для біженців, малозабезпечених, інвалідів та дітей.

Приймальний пункт соціального відділу Кафедрального собору знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Залізничне шосе, 3 ( Метро Либідська), на території споруджуваного собору, адміністративний корпус №1, каб.8 ,прийом речей з ПН-ПТ, з 9-30 до 18-00.