/ pravoslavie.ks.ua

У вівторок, 13 березня, у 74-ту річницю визволення Херсона від німецько-фашистських загарбників, у місті відбулися пам'ятні заходи.

В урочистостях взяли участь представники херсонської влади, ветерани війни, представники громадськості та молодь. У святковому мітингу та покладанні квітів до вічного вогню біля могили Невідомого солдата у парку Слави взяли участь священнослужителі Української Православної Церкви, повідомляє прес-служба Херсонської єпархії.

/ pravoslavie.ks.ua

На мітингу також був присутній Дмитро Кирилович Перетяпко - герой, а нині останній ветеран-учасник битви за Херсон у 1944 році, на адресу якого були сказані особливі слова подяки і поваги.

Відео дня

Також цього дня митрополит Херсонський і Таврійський Іоанн взяв участь у святкових заходах з нагоди 74-ої річниці з дня визволення Херсона від німецько-фашистських загарбників, які проходили у Херсонському музично-драматичному театрі ім. Куліша.

/ pravoslavie.ks.ua

У своєму слові владика сердечно привітав усіх з днем визволення Херсона і побажав благодатної допомоги Божої, доброго здоров'я і миру у нашій багатостраждальній країні.

Митрополит побажав благодатної допомоги Божої і миру в нашій країні / pravoslavie.ks.ua