Метою проведення проекту є популяризація сімейних цінностей / family.church.ua

Відділ з питань сім'ї Херсонської єпархії УПЦ провів конкурс творчих проектів «Один раз на все життя». 

Метою проведення проекту є популяризація сімейних цінностей: життя в єдиному міцному шлюбі - один раз на все життя, створення багатодітної сім'ї, захист життя ненароджених дітей, виховання молоді в цнотливість, повідомляє прес-служба Синодального відділ УПЦ у справах сім’ї.

Цей конкурс є спільним проектом Управління освіти Херсонської міської ради та відділу сім'ї Херсонської єпархії Української Православної Церкви. Партнер конкурсу - Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки Херсонської обласної ради.

Недільна школа храму на честь ікони Божої Матері «Знамення» зайняла перше місце на конкурсі творчих проектів «Один раз на все життя». У своїй роботі учні недільної школи виклали своє бачення про створення в майбутньому своїх сімей, про ті критерії, які важливі для них при виборі майбутнього подружжя.

Друге місце у конкурсі посіла робота недільної школи Успенсокго собору УПЦ. Свою роботу учні цієї школи представили у вигляді смс- повідомлень. 

/ family.church.ua

На питання чому творчий проект придбав таку форму діти відповіли, що, зупинившись в Афінах, апостол Павло не втрачав щоденної можливості поспілкуватися з випадковими зустрічними на ринковій площі.

Сьогодні ж смс-спілкування, поряд з інтернетом залишається одним з важливих засобів зв'язку підлітків. Це важливий елемент сучасної молодіжної субкультури. Для сучасної молоді важко уявити своє життя без смс-листування, оскільки вона дозволяє бути в курсі всіх подій, які відбуваються з близьким людьми, підтримувати контакт з тими, хто знаходиться далеко. 

Тому діти вирішили, що можна уявити відповіді на питання про кохання, самопожертву, правильний устрій сім'ї у вигляді питань молоді до більш мудрих наставників у смс-переписці.

/ family.church.ua
/ family.church.ua

Третє призове місце у конкурсі посіли учні недільної школи Свято-Касперівського храму УПЦ, які  представили віршований проект «Поговоримо про сім'ю... »