Учасниці грали сценки на сучасний лад про героїнь з Біблії / uuc.adventist.ua

Вісімдесят жінок з Івано-Франківщини взяли участь у вікторині «Жінки у Біблії». Захід проходив у  громаді Адвентистів сьомого дня міста Івано-Франківська, повідомляє "АСД в Україні".

Захід спрямований на вивчення життя біблійних  героїнь. Серед присутніх сформували десять команд з учасників, що прибули з міста Івано-Франківська та його регіонів. Програма вікторини підготовлена жіночим відділом Буковинського регіону адвенистської церкви.

Вікторина тривала більше трьох годин. По-завершенню кожну з команд відзначили особливими грамотами та сертифікатами. Потім місцевий пастор здійснив молитву та подякував організаторам, учасникам і усім присутнім.

Відео дня

Назви команд відображені у малюнках на бейджиках. Свій виступ починали з ознайомлення, де розповідали звідки вони завітали, назву команди та її девіз. Після привітання та знайомства розпочалася сама вікторина. На початку командам задали по два запитання. 

Наступне — зіграти сценку на сучасний лад про героїнь з Біблії. У цьому конкурсі учасники відзначилися своєю акторською майстерністю, умінням складати сценки навіть у віршованій формі. Тут звучали історії про мудру Авігаїл, непохитну моавітянку Рут, непідкупну суддю Девору, віддану Естер.

На думку організаторів вікторини, найважчим завданням для учасників стало складення акровірша, у якому перші літери кожного рядка, при читанні згори вниз, мали утворити ім’я біблійної героїні.