Фото: r500.ua

У рамках виконання Указу Президента України «Про відзначення 500-річчя Реформації», згідно з розпорядженням Одеської обладміністрації, 29 жовтня, у Білгород-Дністровському відбулася урочиста церемонія відкриття пам'ятника 500-річчя Реформації. Про це повідомляє r500.ua з посиланням на прес-службу мерії.

2

Пам'ятник, що увічнює 500-річний ювілей Реформації, встановлений біля будівлі церкви євангельських християн-баптистів «Храм спасіння». У відкритті меморіалу взяли участь представники влади, єпископ церков євангельських християн-баптистів Одеської області, голова Одеського обласного оргкомітету з відзначення 500-річчя Реформації Михайло Пиштой, віруючі.

3

«За своїм впливом на історію людства, за масштабами й глибиною цього впливу, Реформацію заслужено можна поставити на одне з найвищих місць у загальній ієрархії історичних подій світу. Саме Реформація заново відкрила таку істину, як відповідальність за себе і свою долю, відповідальність за близьких та оточуючих людей, відповідальність за країну, світ, час, в яких ти живеш, відповідальність за долю рідного міста, за його оновлення, розвиток. Вітаю вас з 500-річчям Реформації!», - звернулася до присутніх мер Алла Гінак.

Відео дня