1

У Києві 17 вересня виступить легендарний Нік Вуйчич - всесвітньо відомий мотиваційний спікер, людина без рук і ніг.

Як повідомили "УНІАН-Релігії" організатори Дня подяки - "це масштабний захід приурочено до святкування 500-річчя Реформації і має мета звернути увагу влади і суспільства на соціальні проблеми, а також сприяти позитивним змінам у суспільстві, впровадженню духовних цінностей, які є основою економічного розвитку".

На Хрещатику в цей день також відбудеться концерт, фестиваль соціальних проектів, інтерактивні розваги.

Відео дня

"Завдяки прямій трансляції телеканалу "Надія" святкувати з українцями будуть 20 країн. Взяти участь у заході зможуть і діти, і дорослі. Вхід вільний. День подяки розпочнеться о 10.00 молитвою на Хрещатику", - зазначають організатори.

Програма свята насичена цікавими подіями та локаціями: дитяча ігрова зона, силове шоу, спортивні змагання, конкурси, розіграші з подарунками для всієї родини, розваги з героєм мультфільму і вуличний кінотеатр.

"Яскравим символом свята стане велика карта України, яку створять волонтери з овочів і фруктів. Цей день також стане фіналом Всеукраїнського двотижневого Автопробігу. Понад 1000 учасників на автомобілях проїдуть 5000 кілометрів по 24 областях країни, п'ятьма колонами з прапорами урочисто в'їдуть на Хрещатик.

О 18.00 вечірню концертну програму відкриє естрадно-симфонічний оркестр GSO. На сцені звучатиме музика різних стилів і жанрів відомих виконавців та учасників проекту «Голос країни» - Аняня Удогво, Брия Блессінг, В'ячеслав Рыбиков. Вітальне слово для учасників Дня подяки скажуть президент Асоціації Конгресменів Джорж Ролер і його дружина Лінда, екс-зірка NBA Даніель Дролингео, міс Америка Террі Мьюсен.

Ввечері о 19.30 – виступ людини-легенди Ніка Вуйчича. Його історія життя і багатогранного успіху допомогли мільйонам людей у всьому світі трансформувати свої проблеми в особистий розвиток і перемоги.