Фото: facebook.com / Malinfest

У таборі «Юність» поблизу міста Малина на Житомирщині пройшов ювілейний XХ з’їзд молоді Української Церкви Християн Віри Євангельської, відомий під назвою «МалинФест». Його учасниками стали тисячі юнаків та дівчат з різних куточків України, повідомляється на сайті ЦХВЄУ.

Цьогорічний девіз заходу: «Перемініться обновою вашого розуму». Головна мета фестивалю: піднесення християнських цінностей, формування християнського світогляду та поширення практичного християнства серед української молоді.

«Перше, що змінює людей, обновлює розум – зустріч з Христом. Друге – слухання Слова Божого. Сама людина не може себе змінити, зробити кращою, однак є засоби, дані нам Богом. Господь хоче обновити нашу країну. Я вірю, що Бог зробить велике чудо. Але не поспішаймо змінювати когось, давайте почнемо з себе», - сказав Михайло Паночко, старший  єпископ УЦХВЄ.

Відео дня

Під час «МалинФесту» відбулися: богослужіння, навчальні лекції, дискусії, тематичні секції, круглі столи, тренінги, майстер-класи, а також творчі і спортивні заходи. В рамках заходу представники соціальних, благодійних, місійних проектів та організацій, які діють у Церкві, поділилися своїм досвідом.