Фото: R500.UA.

Захід «Україна - Корея. Фестиваль реформації» проходить 16-17 червня на території Палацу спорту в Києві. Про це повідомляється на сайті християнського порталу "Іnvictory".

Програма фестивалю складається з двох частин:

12.00 - 17.00 - Social fest (відкрита територія перед Палацом спорту). Це комплексний денний захід, який проходить за напрямками: виступи творчих колективів, виставка соціальних служінь, виставка християнських видавництв, художня галерея, безкоштовні дитячі розваги, корейська кухня, розіграш призів.

Відео дня

19.00 - 22.00 - Послання надії (арена Палацу спорту). Це вечірній захід, у програмі якого буде музична частина, слово повчання й свідчення від корейського спікера пастора Джона про глибинні причини «Корейського економічного дива», а також молитва за зцілення.

Нагадаємо, в 2017 році весь світ відзначає 500-річчя Реформації. У зв'язку з цим, 16 і 17 червня проводяться заходи під загальним гаслом «Україна - Корея. Фестиваль реформації». Чому Корея? Тому що Південна Корея, з її блискавичним злетом економіки, науково-технологічного прогресу і всіх соціальних стандартів, є новітнім яскравим прикладом сучасної Реформації суспільства під впливом християнських цінностей.

Цілі фестивалю:

- Проведення публічної євангелізації з молитвами за зцілення;

- Презентація перед суспільством України соціальних, благодійних, наукових і просвітницьких християнських служінь;

- Привернення уваги українського суспільства до принципів сучасної Реформації Південної Кореї на основі християнських цінностей.

Організаторами Фестивалю Реформації Україна-Корея є Українська Міжцерковна Рада і Рух за Святе Місто (Республіка Південна Корея) за підтримки R500.UA.

Фестиваль проходить за адресою: місто Київ, Спортивна площа, 1 (вхід безкоштовний).