Фото: r500.ua

У Києві, в Українському домі, за участю Нобелівського лауреата з економіки Вернона Л. Сміта відбулася презентація книги «Реформація. Успіх Європи і шанс для України» за редакцією Романа Шеремети (США) та Ольги Романенко (Україна). Книга написана 19 науковцями з різних країн світу, різних галузей, повідомляється на сайті ЦХВЄУ.

Автори видання вважають, що світоглядні та духовні зміни, які відбулися під час Реформації, мали великий позитивний вплив на розвиток економіки, права, освіти, медицини, науки. Викладені у цій книзі факти змусять навіть неохочих переосмислити роль Біблії і законів любові у житті суспільства і держави.

2

Серед відомих особистостей також були присутні: Олександр Турчинов - Секретар Ради національної  безпеки і оборони України, Роман Шеремета -кращий вчений з України за рейтингами журналу "Форбс" 2015 року, Ольга Романенко - лауреат Премії Президента України для молодих вчених 2015 року та Павло Унгурян - кандидат наук з державного управління, народний депутат України.

Відео дня

Наукові дослідження Реформації здійснюються у рамках реалізації Указу Президента України №357/2016 від 26 серпня 2016 року «Про відзначення в Україні 500-річчя Реформації».