Фото: 24tv.ua

Християни протестантських церков молились за Україну. Служіння відбулись у великих містах по всій країні, найбільше пройшло у Києві, куди прихали віряни і з регіонів, повідомляє 24 канал.

Люди просили у Бога заступництва, щоб закінчилась війна, запанував мир і процвітання. 

"Всі євангельські протестантські церкви знаходяться тут, тому що це біль для всіх, тому ми всі об'єднуємося для того, щоб молитись, для того, щоб діяти в одному напрямку, в одному дусі. Я думаю, що це ввійде в добру традицію, навіть коли все стане спокійно – ми будемо продовжувати молитися за Україну, тому що Україна потребує. Українці – це особливий народ", – сказав президент Українського біблійного товариства Григорій Комендант.

Відео дня

"Ідея цієї молитви в тому, щоб об'єдналися люди, які знають Бога, всі, що вірять в Бога, для того, щоб просити у Бога милості, просити у Бога допомоги, щоб зупинилася війна, щоб прийшов мир. Є надія, що майбутність є у нашої країни, якщо ми будемо молиться і вірити", – зазначив старший пастор церкви "Добра звістка" у Слов'янську Олексій Демидович.

На служіння люди приходили родинами.

"Ми були на цьому заході минулого року. Були вдвох. Цього року прийшли втрьох, щоб молитися за Україну разом з усіма християнами, просити у Бога миру, просити у Бога злагоди на нашу країну", – поділилась християнка Марія Курбатова.

Національний день молитви за Україну проходить вже другий рік поспіль.