Фото: re-vision.pro

Східноєвропейська християнська експертно-дослідницька ініціатива «Re-Vision» і «Mission Eurasia» проведуть круглий стіл на тему «Місія в Євразії: досвід та нові ініціативи євангельських церков» та презентацію результатів досліджень місіонерського служіння в пострадянських країнах, яке проводилося в 2015-2016 роках в 12 країнах колишнього СРСР, повідомляє «Re-Vision».

На круглий стіл запрошуються пастори, місіонери, керівники християнських організацій, місій, спілок та навчальних закладів, богослови, місіологи, релігієзнавці та соціологи.

В ході круглого столу, учасники познайомляться з результатами досліджень від авторів книги – «Місія в Євразії: досвід та нові ініціативи євангельських церков»: Михайла Черенкова, Андрія Мелешко, Костянтина Тетерятнікова.

Відео дня

Під час круглого столу будуть підняті наступні питання:

- Які перспективи розвитку у євангельських церков?

- Що стримує зростання церкви в Євразії?

- Які національні ініціативи стали точками зростання?

- Якою буде місія завтрашнього дня в пострадянських країнах регіону Євразії?

- З якими викликами і проблемами зіштовхується місія в Євразії сьогодні?

Дослідницький проект «Місія в Євразії» виявив переломний характер сьогоднішнього часу для пострадянських церков регіону Євразії. Дослідження, яке було проведено в Україні, Росії, Білорусі, Молдові, країнах Центральної Азії і Закавказзя, показало, що перспективи місії знаходяться в умінні запропонувати національні ініціативи, як модель адаптації міжнародних моделей, так і створення своїх унікальних моделей, відповідних культурі та контексту.

Зареєструватися на круглий стіл можна тут.

Круглий стіл відбудеться 2 червня о 18:00 в місіонерському центрі «Місія Євразія» за адресою: м. Ірпінь, вул. Виговського 1.