Фото: CNLNEWS

Відкрито прийом заявок на конкурс «Пісні року в українському християнстві». Він присвячений святкуванню 500-річчя Реформації, повідомляється на сайті конкурсу.

Щорічне нагородження «Пісні року в українському християнстві» відбудеться 30 квітня. Протягом року відбіркова комісія проводить моніторинг та оцінку пісенного життя України і ближнього зарубіжжя.

Мета номінації: розвиток християнської музичної культури в Україні, залучення інтересу до гідних, талановитих виконавців; співробітництво та платформа для спілкування діячів музичної культури.

Відео дня

Критерії конкурсного відбору: пісня-номінант повинна бути авторською, написаної або оприлюдненою не раніше ніж протягом останніх 2 років. Пісня повинна містити християнський сенс. Твір має бути не примітивним як музично, так і текстово. Він має бути мелодично складним. Мова: українська, російська.

10 кращих відібраних християнських виконавців (солістів, груп) виступлять на концерті в Києві, в Українському домі.

Виконавці повинні співати наживо. Переможця визначають журі та глядачі (голосуванням). Також, на розсуд учасників, вони можуть заспівати додатково одну пісню поза конкурсом.

Обрану пісню (відео, аудіо), коротку інформацію про виконавців і про пісні-номинанти, 3 фото виконавців, відео потрібно надіслати на електронну адресу: info@best-song.com.ua до 15 квітня.