Фото:tehnopolis.com.ua

У Краматорську вже майже 20 років безкоштовно готують їжу для хворих і нужденних кришнаїти з Міжнародної організації "Харе Крішна, їжа життя". Традиційно роздають їжу в лікарнях. Але зараз віддані з товариства "Свідомість Крішни" почали роздавати їжу і на перехресті вулиць, де стихійно утворився "блошиний ринок", повідомляє інтернет-видання "Технополіс".

Фото:tehnopolis.com.ua

Натхненним організатором цієї благодійного справи, а заодно і шеф-кухарем, є матінка Вандал Деві Дасі, в миру Валентина Хоменко, волонтер служби милосердя міжнародного фонду Шріли Прабхупади.

"Наша мета - допомогти нужденним, щоб люди були задоволені. Можливо, це допоможе нам надихнути людей безкорисливо піклуватися один про одного", - говорить вона.

Відео дня
Фото:tehnopolis.com.ua

На ринок зазвичай зі своїм нехитрим скарбом ідцть люди бідні, і тарілка смачної каші з овочами і гарячий чай з дуже смачною випічкою їм точно зайвими не будуть.

Привезену волонтерами їжу розбирають швидко. Кришнаїти цьому тільки раді - люди повинні отримувати допомогу від тих, хто може її дати, це природно для нормальної людини - співчувати.