Безкоштовна роздача їжі в Каракасі. Фото: invictory.com

У Венесуелі під час євагелізації церква безкоштовно роздала 100 000 тарілок супу і провела медогляд всіх бажаючих, повідомляє Християнський Мегапортал invictory.com.

Рух "Євангеліє змінює" (El Evangelio Cambia) провело 30 липня євангелізацію в Петарі, одному з бідних передмість Каракаса, столиці Венесуели.

Пастор церкви "Маранафа", директор руху "Євангеліє змінює" Хав'єр Бертучі цього дня закликав тисячі сімей довіритися Богові. У своєму "посланні надії" він заявив, що Венесуела пройде через всі важкі обставини, і народ побачить Боже втручання.

Відео дня

"Венесуельський народ сильно виросте в своїй вірі в Ісуса. Ми прийшли, щоб показати вам, що Бог недалеко і уважно ставиться до потреб всіх. Ми демонструємо Латинській Америці, що ми – хоробрий народ і що в моменти кризи ми єдині один з одним", – підкреслив пастор Хав'єр Бертучі.

Цього дняцерква організувала безкоштовну медичну допомогу лікарів загальної практики та лікарів-стоматологів. Юристи-волонтери давали свої консультації присутнім. Усі, хто цього потребував, могли підстригтися. Жінкам робили макіяж, манікюр, педикюр, про що багато хто вже просто забув у розпал серйозної економічної кризи, яку зараз переживає Венесуела. Команди волонтерів розважали дітей і дорослих різними конкурсами. І тут же на вулиці був приготований суп, який віруючі роздали всім присутнім. Всього – 100 каструль об'ємом 120 і 140 літрів.

Організатори євангелізації зазначили, що їх завданням було на ділі показати людям Божу любов, яка посеред кризи дасть їм віру і надію на майбутнє.