Ежегодная палаточная конференция евангелистов. Фото: prochurch.info

Протягом 6 днів в євангелізаційному наметі проходили навчальні семінари для служителів благовістя, тренінги з лікування і звільнення, акції милосердя і служіння зцілення, повідомляє прес-центр місії «Нове покоління».

Під час конференції, кожен ранок починався з молитви, а щовечора на наметі усі охочі могли взяти участь у євангелізаційних служіннях чудес, повідомляє НХМ.

Також була проведена євангелізаційна робота з дітьми, благодійна програма, робота з бездомними, кожен день у наметі роздавали благодійні обіди (близько 200 порцій в день) для малозабезпечених.

Відео дня

Більше ста людей були забезпечені послугами перукарів і візажистів абсолютно безкоштовно. Цьому посприяв один із напрямів місії «Лабораторія краси». Акція проходила в п'ятницю під девізом «Давати - краще, ніж брати».

«Багато людей прийшли на акцію, знаючи про неї заздалегідь, а багато були випадковими перехожими. З слів самих клієнтів були зроблені висновки, що на сьогоднішній день мало хто з людей вірить в безоплатні давання і людську доброту. Проводячи подібні заходи, ми повертаємо людям віру в добро і Божу турботу про кожного з нас, незалежно від соціального стану і достатку », - поділилася директор« Лабораторії краси »Ірина Ваніна.

В останній день пройшло дитяче свято і євангелізаційне служіння для дітей, в результаті близько сотні дітей отримали морозиво, солодощі, одяг і взуття.

Завдяки місії «Нове покоління» і фонду «Відкрите серце» волонтери-християни за останні два дні конференції роздали 650 продуктових наборів.

За весь час всіх служінь, які проходили на конференції близько 650 осіб прийняли рішення присвятити своє життя Богові.

Міжнародна наметова конференція євангелістів - це щорічна подія, яка очікують євангелісти, щоб присвятити час Господу, наповниться новими враженнями і познайомиться з новими людьми.