на Житомирщині згорів зал Свідків Єгови / espreso.tv

У місті Радомишль Житомирської області з невстановлених причин сталася пожежа у релігійній споруді місцевої громади Свідків Єгови.

Як повідомляє "Епресо", з огляду на те, що "Зал Царства", як називають у цій релігійній конфесії місце для проведення богослужінь, оформлено як приватний будинок, рятувальники повідомили про факт пожежі та її успішну ліквідацію.

"25 березня о 16.03 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому будинку в м. Радомишль. На місце події виїхали бійці 16-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Відео дня

Ними з’ясовано, що загоряння розпочалося з дровника та поширилося на перекриття поруч розташованого будинку. На момент прибуття вогнеборців, полум’я розповсюдилося по всій площі дерев’яного перекриття будинку. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі залучив додаткові сили та засоби для безперервної подачі води", - зазначається на офіційному сайті ДСНС.

Того жня бійці ДСНС ліквідували пожежу. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено дровник, 6 куб.м дров та перекриття будинку. Всередині згоріли стільці та інші меблі.  

Причину пожежі встановлюватимуть правоохоронці.