http://www.baptyst.com

Щорічна обласна пасторська конференція Всеукраїнського Союзу Церков Євангельських Християн-Баптистів на тему «Наступне покоління у служінні» відбулася 24 березня у Рівному.

Понад 200 братів зі ста церков області приїхали, аби підбадьоритися й зміцнитися у спільних молитвах та Слові, розважаючи над тим, як більш ефективно виховувати біля себе молодих служителів і долучати наступне покоління до відповідальної духовної праці. Про це повідомляється на сайті ВСЦ ЄХБ

У конференції взяли участь голова Союзу ЄХБ Валерій Антонюк і його перший заступник – Ігор Бандура.

Відео дня

Микола Чайка, перший заступник голови Рівненського обласного об’єднання звернувся на початку зі словами вітання до всіх присутніх і нагадав про незмінність і непорушність Божих атрибутів, вимог і стандартів.

Після молитви відбулася коротка презентація служіння «Україна без сиріт», кредо якого: «Доторкнись до дитини – зміни майбутнє».

Ігор Бандура, розкриваючи тему «Недооцінена ознака Божої Церкви» наголошував на тому, що християнин повинен мати страх Господній, розважливість, повинен берегти головне, змінювати другорядне.

Василь Басараба, голова Рівненського ООЦ у заключному слові закликав переглянути своє життя і служіння, щиро побажав братам-служителям зростати у Слові, шанувати Церкву, ходити у страху Господньому і сповнятися Його силою.