/ emmanuil.tv

Всесвітньо відомий мотиваційний спікер, християнський проповідник і засновник некомерційної організації «Життя без кінцівок» Нік Вуйчич 29 березня відвідає Київ, щоб допомогти українським школярам, вчителям і психологам протистояти такій гострій проблемі сучасності, як шкільний буллінг.

Вуйчич поділиться зі школярами-підлітками своїм досвідом вибудовування здорових відносин і взаємодій з іншими учнями, а також розповість, як знайти друзів і утримати їх. Про це повідомляє "СВN Еммануїл".

Крім того, Вуйчич проведе зустріч із шкільним персоналом на предмет організації безпечного середовища в школі.

Відео дня

Буллінг (від англ. Bully – хуліган, забіяка, ґвалтівник) – психологічний терор, побиття, цькування однієї людини іншою. Згідно з дослідженням, здійсненим для UNICEF, останнім часом в Україні з буллінгом стикається 89% школярів.

Ця проблема дуже добре знайома Ніку Вуйчичу, адже він був першою дитиною з особливими потребами в Австралії, яка почала навчатися у звичайній школі. На власному досвіді Нік пройшов через образи і знущання від своїх однолітків. Тому намагається завдяки своїм знанням, вірі і досвіду допомогти іншим школярам уникнути буллінга.

Зустріч Вуйчича з підлітками відбудеться 29 березня у київському Будинку дітей та юнацтва о 13:00, а з учителями, методистами, психологами та батьками – о 15:00.

Зазначимо, що це вже п'ятий приїзд Вуйчича в Україну і четвертий - у її столицю. Останній раз Нік виступав у Києві 17 вересня 2017 під час святкування Дня подяки та 500-річчя Реформації.