В суботу біля монастиря очікують провокації / news.church.ua

У Києві ченці Десятинного монастиря закликають 3 лютого захистити обитель від можливих дій націоналістів

14:29, 02.02.2018
2 хв.

«Дорогі браття і сестри! 3 лютого 2018 року о 12.00 під виглядом мирної акції архітекторів [...] готується силове захоплення Десятинного монастиря Різдва Пресвятої Богородиці», - йдеться на сайті монастиря. У свою чергу, братія обителі ініціює молебень і запрошує православних християн об 11.00 у Десятинний монастир (Київ, вул. Володимирська, 2).

Братія Десятинного монастиря Різдва Пресвятої Богородиці Української Православної Церкви закликає зупинити можливий силове захоплення Свято-Володимиро-Ольгинського храму, який розташований неподалік від фундаменту Десятинної церкви.

За даними Десятинного монастиря, захоплення може відбудуться 3 лютого, повідомляє Центр інформації УПЦ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В УПЦ побачили, що депутат Луценко з допомогою ВР намагається виправдати дії паліїв Десятинного монастиря

Відео дня

«Дорогі браття і сестри! 3 лютого 2018 року о 12.00 під виглядом мирної акції архітекторів [...] готується силове захоплення Десятинного монастиря Різдва Пресвятої Богородиці», - йдеться на сайті монастиря.

У свою чергу, братія обителі ініціює молебень і запрошує православних християн об 11.00 у Десятинний монастир (Київ, вул. Володимирська, 2).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обидва підозрюваних у підпалі Десятинного монастиря утримуватимуться під вартою, а "с14" готує нові акції

Як повідомляв Центр інформації УПЦ, двоє киян-архітекторів вночі, 25 січня, намагалися підпалити Десятинний монастир. Зловмисники були затримані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Благочинний Десятинного монастиря розповів подробиці нападу націоналістів на обитель (відео)

У той же день націоналісти «С14» звершил акцію біля Десятинного монастиря, наклеїли на храм провокаційні листівки і спиляли інформаційні стенди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа про підпал Десятинного монастиря УПЦ: суддя поскаржилася на загрози

27 січня Шевченківський районний суд Києва ухвалив рішення про арешт архітекторів-паліїв, терміном на два місяці. На адресу судді та монастиря надходять погрози.

false

Новини партнерів
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся