Фото: Центр інформації УПЦ

Митрополит Онуфрій привітав дітей переселенців з днем святого Миколая

13:36, 18.12.2016
2 хв.

Блаженніший прийняв 70 дітей у своїй резиденції в Києво-Печерській лаврі. "Ми хочемо від імені святителя Миколая вручити вам ці маленькі подарунки. Щоб ви були щасливі, здорові, росли розумними, були красою нашої України", - побажав Предстоятель УПЦ.

Предстоятель Української Православної Церкви Митрополит Онуфрій привітав дітей переселенців зі сходу України з днем святителя Миколая.

Як повідомляє Центр інформації УПЦ, Блаженніший прийняв 70 дітей у своїй резиденції в Києво-Печерській лаврі. Вони отримали подарунки та благословення митрополита Онуфрія. Захід відбувся за підтримки благодійного фонду Предстоятеля УПЦ «Мир вам!»

«Вітаємо вас, дорогі дітки, з наступаючим святом святителя Миколая. Він був чудовим угодником Божим і любив робити людям добро. Допомагав бідним, захищав несправедливо засуджених. Він перейшов у вічність, до Бога, але продовжує і зараз творити добро людям. Ми хочемо від імені святителя Миколая вручити вам ці маленькі подарунки. Щоб ви були щасливі, здорові, росли розумними, були красою нашої України і були бажаними в очах Божих», - сказав Предстоятель УПЦ.

Відео дня
/ Центр інформації УПЦ

Діти в свою чергу привітали Предстоятеля УПЦ зі святом і прочитали йому вірші, присвячені святителю Миколаю.

На зустріч з Митрополитом Онуфрієм прийшла Олена з дітьми-двійнятами з Донецька, які живуть у центрі для переселенців в селі Коцюбинському під Києвом.

«Господь милостивий до нас і лише з його милості ми зараз і ситі і одягнені. Я сама педагог, ми завжди зі своїми вихованцями в дитячому саду святкували день святого Миколая. А мої рідні дітки на світ з'явилися дивом. Через хворобу лікарі категорично наполягали на перериванні вагітності. Але ми з чоловіком вирішили, що треба народжувати. Сподівалися лише на Божу допомогу. І народилися двійнята Андрій і Віолетта. Зараз їм вже по п'ять років. А через час Господь нам подарував і третього», - розповідає Олена.

Центр інформації УПЦ

Отримав подарунок від митрополита десятирічний Саша зі свого мамою Світланою, які переїхали в Київ з Ровеньків Луганської області.

«Для нас це особливе свято. День святого Миколая ми відзначаємо завжди», - говорить Саша. А мама додає: «На день святого Миколая 21 рік тому я вийшла заміж і у нас все чудово».

1

Новини партнерів
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся