Управління Служби Безпеки України у Дніпропетровській області, спільно з управліннями МВС, Держслужби з надзвичайних ситуацій внутрішніх військ за погодженням з єврейськими громадами вчора провели командно-штабні антитерористичні навчання у центральній хоральній синагозі «Золота Роза» та багатофункціональному єврейському Центрі «Менора» у Дніпропетровську.

Як повідомили УНІАН у прес-групі обласного управління СБУ, навчання проведені з метою перевірки та оцінки ефективності сил і засобів, які задіються Координаційною групою антитерористичного центру УСБУ в області під час здійснення спецоперацій.

За словами виконуючого директора Об’єднання єврейських громад області Ігоря Романова такі заходи «корисні, в першу чергу, для людей, які працюють у єврейській громаді та центрі «Менора». Ми вдячні тим людям, які сьогодні брали участь у заході та тим, хто у звичайному житті надає нам можливість безпечно працювати та здійснювати свою діяльність, як релігійну так і соціальну».

Відео дня

Учасники навчань відпрацювали питання виявлення і знешкодження вибухових пристроїв, припинення можливих терористичних проявів і визволення заручників.