Поліція Єрусалиму розшукує чоловіка, який втратив або свідомо залишив біля Стіни Плачу конверт із сотнями чеків на загальну суму в сотні мільйонів доларів, повідомляє «Православие.By» з посиланням на NEWSru.co.il.

За інформацією сайту "Мако", конверт, в якому знаходилися сотні банківських чеків, був знайдений 18 грудня одним із молільників. Він передав конверт до найближчого відділення поліції.

За словами співробітників єрусалимської поліції, чеки, що знаходяться в конверті, були видані банками різних країн. Вони не містять "кросу" і в графі "одержувач" немає ніяких позначок. У даний час поліція намагається розшукати їхнього власника.

Відео дня

Коментуючи цю знахідку, в офісі рабина Стіни Плачу журналісту Йосі Зільберману повідомили, що це далеко не перший випадок, коли молільники залишають чеки як пожертвування. " Чек, що найбільше запам’ятався" був виписаний на мільйон доларів, однак згодом з`ясувалося, що чек був без покриття.

В офісі рабина Стіни Плачу говорять також, що дуже часто молільники хочуть внести пожертвування, однак у них немає грошей, і тому вони в скарбничку для пожертвувань кладуть чеки без покриття.