У Дніпропетровську, в найбільшому в світі єврейському центрі «Менора», відкрився перший в Україні 4-зірковий готель з системою "шабат".

Готель розташований в центрі міста на восьми поверхах однієї з семи веж єврейського центру.

У "Menorah Hotel" 80 комфортабельних номерів, які мають різні категорії - "Стандарт-економ", "Стандарт-класик", "Стандарт-бізнес" і "Люкс".

Відео дня

Тут все передбачено для людей, які дотримуються релігійних правил.

У певний час доби в готелі включається електронна автоматична система "шабат". Це, зокрема, стосується користування ліфтом, системи освітлення та замків в індивідуальних номерах. Крім того, в ресторанах готелю для клієнтів передбачена тільки кошерна їжа - виготовлена з екологічно чистих свіжих продуктів, повідомила на презентації готелю начальник відділу маркетингу і розвитку ТОВ "Менора ЛТД" Мар`яна Геллер.

Як розповіла журналістам керуюча готельним комплексом Ірина Кошеленко, тут є всі умови для проведення ділових зустрічей і конференцій: готель налічує шість конференц-залів.

"Однак ми сподіваємося, що саме відкриття у Дніпропетровську найбільшого єврейського центру в світі стане цікавим для туристів з різних країн. Я переконана, що потік туристів до нашого міста значно зросте", - сказала І.Кошеленко.

JewishNews.com.ua