З 10 по 13 листопада 2011 року в Конча-Заспі, що під Києвом, відбудеться щорічний Міжнародний єврейський месіанський молодіжний зліт (МЄММЗ).
Це буде третій за рахунком зліт, в ньому візьмуть участь делегати з месіанських громад і християнських церков України, Росії, Білорусі та Молдови.
Організаторами заходу є Молодіжний рух «Мішпаха» при Київській єврейській месіанській громаді і Месіанська громада «Бріт Хадаша» з Мінська. Цього року зліт проходитиме під девізом: «Вінець старих - сини синів, і слава дітей - батьки їх» (Притчі 17:6).
У якості спікерів виступлять месіанський рабин Стюарт Виноград і рабин Київської єврейської месіанської общини Борис Грисенко. Спеціальними гостями зібрання будуть: керівник служіння «Молодіжна Койнонія» Ренді Стромбек і голова правління молодіжного клубу «Ріал Лайф» Олександр Савочка.
У програмі зльоту відбудеться презентація різних форм служіння, семінари та круглі столи на різні теми, серед яких: «Молодіжна молитовна школа», «Підліткові літні табори та клуби», а також «Молодіжні проекти».
Крім того учасники зльоту зможуть поставити запитання рабину. Також планується провести семінар про правила взаємин між юнаками та дівчатами у єврейському біблійному контексті.
РІСУ